• Home
  • Actualitate
  • Tragedie la Timișoara! Studentă la Medicină, ucisă în propria locuință

Tragedie la Timișoara! Studentă la Medicină, ucisă în propria locuință

tragedie-la-timisoara!-studenta-la-medicina,-ucisa-in-propria-locuinta

Politia criminalistica

O tânără studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie a fost găsită fără suflare în apartamentul unde locuia. Ancheta inițiată de autorități a dezvăluit că victima, în vârstă de 21 de ani, originară din Baia de Aramă, a fost ucisă prin mai multe lovituri de cuțit. Poliția a identificat și reținut un suspect principal în acest caz tragic – iubitul victimei, un tânăr din Caraș Severin, care studiază, de asemenea, Medicina.

Potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, suspectul este fiul proprietarei apartamentului și întreținea o relație amoroasă cu studenta ucisă. Se pare că relația dintre cei doi studenți, care a început anul trecut, fusese marcată recent de dispute intense, ceea ce a condus la speculația că motivul crimei ar putea fi gelozia.

Descoperirea macabră a fost făcută vineri seară de către colegele de apartament ale victimei, care, îngrijorate de absența acesteia, au găsit-o decedată în pat. Alertați imediat, serviciile de urgență au sosit la fața locului, iar poliția a demarat o anchetă pentru elucidarea circumstanțelor înconjurătoare acestui eveniment tragic.

3e980abd371c49fdb7a6654ee7a1f5b7

Follow:

Viorel Iliescu este un jurnalist și fondatorul România FM, cunoscut pentru pasiunea sa profundă pentru mass-media,

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆