• Home
  • Externe
  • Tragedie pe teren! Un fotbalist a decedat după ce a fost lovit de fulger

Tragedie pe teren! Un fotbalist a decedat după ce a fost lovit de fulger

tragedie-pe-teren!-un-fotbalist-a-decedat-dupa-ce-a-fost-lovit-de-fulger

Un eveniment cutremurător s-a petrecut recent pe un teren de fotbal din Indonezia, unde Septain Raharja, un fotbalist în vârstă de 35 de ani, și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovit direct de fulger. Incidentul s-a întâmplat în timpul unui meci amical între echipele 2 FLO FC Bandung și FBI Subang, pe stadionul Siliwangi. Momentul tragic a fost capturat video și a generat o largă răspândire pe platformele de socializare.

Potrivit relatărilor presei locale, preluate de SportBible, Raharja era conștient imediat după impactul fulgerului și a fost transportat de urgență la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decedat la scurt timp. Aceasta marchează a doua ocazie în ultimele 12 luni când un fotbalist din Indonezia cade victimă unui fulger.

Un precedent a avut loc în timpul Cupei Soeratin Under-13 din 2023, când un alt tânăr jucător de fotbal din Bojonegoro, Java de Est, a fost, de asemenea, lovit de fulger. Acesta a fost imediat scos de pe teren și transportat la Spitalul Ibnu Sina din Bojonegoro, unde, după 20 de minute de eforturi intense ale personalului medical, a fost resuscitat și și-a revenit.

Vă avertizăm că materialul video disponibil poate avea un impact emoțional puternic.

 » România FM – Externe
Citește continuarea 👆