• Home
  • Sănătate
  • Tratament VISIA – o abordare excelentă pentru femeia modernă

Tratament VISIA – o abordare excelentă pentru femeia modernă

yiara wp

La Clinica Yiara ai oportunitatea unică de a beneficia de rezultate obiective și documentate în evaluarea și îngrijirea pielii. Analiza digitală a tenului realizată cu ajutorul echipamentului medical Visia, produs de renumitul producător american Canfield, este soluția ideală pentru a-ți îmbunătăți calitatea pielii și a beneficia de tratamente personalizate.

Analiza digitală a tenului – tehnologia de vârf pentru o piele impecabilă

Echipamentul Visia este conceput pentru a realiza imagini standardizate și repetabile, care permit efectuarea unei analize complete a pielii tale. Această tehnologie revoluționară îți pune la dispoziție informații precise despre petele brune, ridurile fine, textura pielii, porii dilatați, fotoîmbătrânirea, precum și zonele roșii sau iritate. Astfel, poți identifica și trata predispozițiile la diferite afecțiuni ale tenului în stadii incipiente.

Analiza computerizată a feței – o abordare personalizată pentru tratamente eficiente

Visia poate determina un plan de tratament personalizat, recomandat înaintea oricărei proceduri dermato-cosmetice. Această metodă de analiza computerizată a feței este simplă, nedureroasă și rapidă, durând doar câteva minute pentru a realiza și analiza imaginile pielii tale. Cu ajutorul luminii standard, crospolarizate și a UV, o cameră computerizată va scana fața, oferind imagini frontale și laterale. Utilizând o bază de date care conține informații despre mii de pacienți, Visia îți poate furniza un rezultat obiectiv privind vârsta reală a pielii tale. Prin realizarea de fotografii înainte și după tratamentele dermato-estetice, acest sistem evidențiază rezultatele de după fiecare procedură.

Importanța tratamentelor la clinicile de dermatologie estetică

Alături de analiza digitală a tenului, tratamentele oferite în clinica de dermatologie estetică joacă un rol crucial în menținerea și îmbunătățirea sănătății și a aspectului pielii tale. Deși Visia poate stabili un plan de tratament personalizat, este important să menționăm că acesta trebuie completat cu un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată. Aceste elemente contribuie la sănătatea generală a pielii, dar și la menținerea pe termen lung a rezultatelor tratamentelor clinice.

Analiza Visia reprezintă un pas esențial în cadrul programelor de îngrijire a pielii. Aceasta oferă rezultate precise și obiective, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. În combinație cu tratamentele profesionale din clinica de dermatologie estetică, această abordare poate contribui semnificativ la obținerea și menținerea unei pielii sănătoase, tinere și frumoase pe termen lung!