• Home
  • Parteneri
  • Tu știai care sunt cele 5 greșeli vestimentare care te fac să pari mai puțin stilată?

Tu știai care sunt cele 5 greșeli vestimentare care te fac să pari mai puțin stilată?

Greseli vestimentare care te fac sa pari mai putin stilata min scaled 1

Îți place să-ți dai întotdeauna silința când vine vorba de ținutele pe care le porți? Sigur nu ai vrea să dai impresia că ești doar o amatoare. Din păcate, există câteva lucrurile pe care femeile le fac involuntar și care le afectează imaginea.

 

Iată 5 greșeli pe care nu trebuie să le faci dacă vrei să pari o femeie stilată

  • Porți haine care nu te avantajează, de dragul trendurilor

Ești o împătimită a modei? Urmărești toate trendurile și vrei ca garderoba ta să semene întotdeauna cu a vedetei preferate? Este de înțeles, însă trebuie să știi să te ferești de o greșeală pe care foarte multe femei o fac. Ele aleg să țină cont mult mai mult de ce se poartă decât de ceea ce le vine bine sau le este accesibil ca preț. Uneori este mult mai bine să investești în piese timeless care îți vin bine și care sunt elegante indiferent de moda din prezent.

 

  • Porți haine care nu se potrivesc cu personalitatea ta

Tot atunci când te lași influențată de trenduri sau de oamenii din jurul tău, riști să ajungi să porți haine care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu felul tău de a fi. E posibil ca hainele țipătoare, care ies în evidență, să nu fie gustul tău dacă ești o persoană mai retrasă. În același timp, poate pe tine te fac să te simți bine hainele colorate și nu e cazul să renunți la ele doar pentru că în sezonul acesta poate se poartă negrul.

  • Alegi articole vestimentare incomode, prea scurte, prea strâmte

Caută întotdeauna să fii îmbrăcată cu piese care îți permit să te miști în voie și să te simți confortabil. Este bine să eviți cât mai mult hainele prea scurte de care trebuie să tragi încontinuu sau pe cele strâmte care nu te fac să te simți bine. Dispoziția ta va fi puternic afectată ceea ce va fi observat de către ceilalți. În plus, sunt șanse ca nici din punct de vedere estetic să nu arăți prea bine pentru că unele haine vin bine doar pe manechin. Ai grijă și la pantofi, alege perechi comode și nu opta pentru tocuri foarte înalte dacă știi că nu ești pregătită pentru ele. Poți da click aici pentru a vedea modele care sigur te vor avantaja.

  • Cumperi haine ieftine și de proastă calitate

Fiecare femeie cade măcar o dată în viață pradă cumpărăturilor impulsive. Dacă ai tendința să cumperi imediat o haină doar pentru că este ieftină sau la reducere, ar fi bine ca pe viitor să analizezi mai bine înainte. Chiar ai nevoie de acea bluză, de exemplu? Ai cu ce să o porți într-o ținută completă? Oare nu există un motiv pentru care costă atât de puțin?

  • Tinzi să-ți încarci outfit-ul cu prea multe accesorii

E de înțeles că iubești accesoriile și bijuteriile. Însă, tot ce e prea mult strică. Nu trebuie să dai niciodată impresia că ți-ai pus toată cutia de bijuterii pe tine. Alege să ai doar un articol care să iasă în evidență, în timp ce restul să aibă rolul de completare a ținutei.

 

 

Astfel, arta de a te îmbrăca bine nu este atât de abstractă precum ar părea, dacă știi ce greșeli să eviți.

Sursă foto: Shutterstock.com