Ultimele cuvinte ale femeii ucise în tragedia de la Crevedia. Florica a lăsat în urmă doi copii

VA Press

Ultimele cuvinte ale femeii ucise în tragedia de la Crevedia

În seara zilei de 26 august, o explozie devastatoare la stația GPL din Crevedia a dus la pierderea tragică a soților Florica și Ionel B. Florica a suferit arsuri pe 96% din suprafața corporală, iar soțul ei, Ionel, a suferit un infarct după ce a văzut-o în această stare de suferință. Duminică, Florica și-a dat ultima suflare la spital, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Oana și Sorin, copiii cuplului, sunt acum orfani și se confruntă cu o durere de neimaginat. Nepoții lor încearcă, de asemenea, să înțeleagă de ce bunicii lor nu mai sunt. Într-un mesaj emoționant, copiii au transmis: „Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme, ne-ați lăsat singuri…”

Într-o intervenție televizată, Sorin a relatat ultimele momente din viața mamei sale. Florica era acasă în momentul primei explozii și a sunat-o pe fiica ei, Oana, pentru a-i povesti ce se întâmplă. Înainte de a putea ajunge în casă, explozia a avut loc, lăsând-o cu arsuri severe. Ionel, care nu era acasă în acel moment, a găsit-o pe soția sa abia după tragedie, recunoscând-o doar după ochi.

„Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata și mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea”, a povestit Sorin pentru România TV.

Anchetele sunt în curs pentru a determina cauzele exacte ale exploziei, dar pierderea este ireparabilă pentru familia care a fost sfâșiată de acest eveniment tragic.