• Home
  • Parteneri
  • Un sofer categoria B castiga, in medie, 3.500 lei/net pe luna

Un sofer categoria B castiga, in medie, 3.500 lei/net pe luna

sofercatb

Descoperă chiar acum 3 joburi pentru sofer categoria B:

Șofer livrator

Rolul tău va fi acela de a livra clienților produse proaspete și de calitate și totodată de a le oferi o experiență deosebită. Pentru a te califica ai nevoie de permis de conducere (categoria B), de minimum 2 ani, fără incidente penale, de rezistență fizică și de abilități soft, precum orientarea spre a oferi servicii de calitate, comunicarea, adaptabilitatea, motivația. Ai avantaj dacă ești cunoscător al zonei de livrare și ești confortabil cu un program de lucru flexibil (în ture) și în weekend.

Cum va arăta ziua ta de lucru? Vei transporta comenzile, vei fi responsabil de încărcarea și descărcarea vehiculului de transport, precum și de calcularea, documentarea și returnarea comenzilor. De asemenea, pentru a asigura un proces de livrare fără probleme, vei interacționa în permanență cu echipele interne implicate în flux.

Beneficii: bonusuri, tichete de masă,  abonament medical, transport asigurat, bonus pentru recomandarea unui prieten.

 

 

Șofer distribuție

Cu permis dе conducere categoria B (minimum 2 ani vechime, fără evenimente rutiere grave) te califici pentru acest job. Angajatorii apreciază dacă ești o persoană deschisă, prietenoasă și îți place să lucrezi în echipă.

În ce va consta jobul tău? Vei verifica conformitatea comenzilor pregătite în depozit cu factura aferentă, vei livra produsele în condiții de integritate și siguranță, vei gestiona politica de încasare a soldurilor.

Beneficii: salariu în funcție de experiența ta, mașină de serviciu, discount la produsele companiei, oportunități de dezvoltare și de avansare în carieră.

 

 

Șofer – Manipulant marfă

Dacă ești o persoană responsabilă, atentă și deții permis de conducere categoria B cu vechime minimum 2 ani, te potrivești acestui job.

 

Ce vei face? Vei asigura transportul mărfurilor la clienți și între sediile companiei, fiind responsabil de integritatea tuturor documentelor încredințate și de mărfurile transportate. Vei participa la încărcarea/descărcarea mărfii, urmărind numărul și tipul coletelor, ordinea livrării, astfel încât marfa să fie dispusă corect pe platforma autovehiculului. Vei verifica concordanța dintre documentele de transport, tipul mărfii și specificațiile din comanda de transport.
Beneficii: salariu în funcție de experiența ta, bonusuri de performanță, prime de sărbători, stabilitatea postului pe termen lung, posibilitatea de a avansa într-o alta funcție.

 

Mii de locuri de muncă pentru sofer cat B sunt disponibile pe eJobs.ro, cele mai multe fiind active pentru România.

Ești interesat și de alte poziții entry-level care au de exemplu componenta de vanzari? Sau de pozitii in anumite judete, precum locuri de munca Dambovita sau locuri de munca Arges si alte imprejurimi? Poți accesa eJobs.ro și te îndemnăm să cauți locuri de munca localitatile preferate, pentru a descoperi care sunt opțiunile momentului. Iar în cazul în care cele cu prezență la birou nu te satisfac, există firește și numeroase variante remote!