• Home
  • Externe
  • Un tănăr spune că a dat lovitura la un job pe care nu îl vrea nimeni | Câștigă aproximativ 8.000 de euro pe lună

Un tănăr spune că a dat lovitura la un job pe care nu îl vrea nimeni | Câștigă aproximativ 8.000 de euro pe lună

Un tănăr spune că a dat lovitura la un job pe care nu îl vrea nimeni

Un tânăr TikToker din Marea Britanie, cunoscut sub numele de Mosey, a dezvăluit secretul succesului său financiar: un job bine plătit ca tehnician mecanic pe o platformă petrolieră. Deși munca nu este potrivită pentru oricine, ea îi aduce venituri considerabile, făcându-l să aprecieze și mai mult timpul petrecut acasă.

Mosey, un TikToker apreciat în Marea Britanie, a găsit cheia succesului financiar într-un domeniu neobișnuit: industria petrolieră. Tânărul lucrează ca tehnician mecanic în larg, pe o platformă petrolieră, un post care îi aduce venituri impresionante. Cu toate că munca sa este extrem de solicitantă și nu este accesibilă oricui, Mosey se declară mulțumit și respectă profund colegii săi care împărtășesc aceeași profesie.

Un venit lunar de 8.000 de euro pentru un tehnician mecanic pe o platformă petrolieră

Mosey câștigă 7.000 de lire sterline pe lună, echivalentul a aproximativ 8.000 de euro, o sumă considerabilă pentru munca pe care o prestează. Totuși, el admite că jobul său nu este pentru oricine, menționând provocările și cerințele specifice ale acestei profesii.

Confortul de a lucra în apropiere de „casă”

Tânărul povestește cu umor despre avantajele logistice ale jobului său: „E grozav să mergi la serviciu. Te rostogolești pur și simplu din pat și ești în salopetă.” Această rutină simplificată îi scutește de neplăcerile navetei obișnuite, cum ar fi ambuteiajele sau întârzierile mijloacelor de transport în comun.

Munca pe platformă petrolieră, un sector bine plătit

Mosey menționează că veniturile în această industrie variază în funcție de angajator, locație și durata absenței de acasă. În Marea Britanie, un tehnician mecanic poate câștiga între 60.000 și 80.000 de lire sterline pe an. Deși veniturile sunt motivante, Mosey subliniază că acest tip de muncă îi face pe oameni să prețuiască mai mult timpul petrecut acasă și să respecte pe cei care lucrează pentru perioade lungi departe de familii.