Un tur inedit prin Constanta

De acum, fie ca te numeri printre acestia din urma, fie ca doar te intrebi ce poti face in Constanta in afara de plaja, ai o alternativa inedita. Secret Romania, agentie de turism de incoming, a lansat un tur ghidat cu telefonul prin Constanta, un joc de explorare a orasului tip treasure hunt (vanatoare de comori artitecturale). Acest tur ghidat te poarta pe la principalele atractii din oras si iti dezvaluie povesti nestiute dintr-o Constanta veche ce s-a schimbat de-a lungul vremii, cu fiecare popor care a trecut pe aici.

Treasure hunt in Constanta poate fi achizitionat online. In urma achizitiei primesti automat pe mail linkul de access si un cod unic. Odata ajuns la punctul de start, accesezi de pe telefon linkul primit, introduci codul unic si pornesti la drum. Cu fiecare ghicitoare rezolvata vei afla povestea locului in care te afli. Plimbarea ghidata dureaza in jur de 3 ore, este in limba romana si in cadrul ei vei descoperi:

  1. Cele mai importante lacasuri de cult din Constanta, pentru a afla ce comunitati si-au gasit loc aici, in orasul-port si cum au convietuit ele de-a lungul vremii
  2. Ruine romane, unde vei intelege de unde vine numele Tomis si care este legenda cruda a intemeierii acestei cetati
  3. Cladiri vechi, ce amintesc de gloria de altadata a orasului si de petrecerile cu fast ce se dadeau aici
  4. Atractii turistice de la malul marii, ce iti vor arata cum a fost influentat destinul orasului de apropierea de Marea Neagra

  Constanta este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania (aici poti gasi o lista a lor), iar farmecul ei este sporit de briza marii care circula nestingherita pe strazi, de cladirile vechi erodate de stropii sarati si de amestecul de civilizatii care si-au gasit aici un loc pe care sa-l transforme in “acasa”.

  Daca vrei sa descoperi toate acestea intr-un mod inedit, in ritmul tau, esti asteptat la vanatoarea de comori prin Constanta.

  Despre Secret Romania:

  Secret Romania este o agentie de turism care activeaza pe piata de turism de incoming din 2014. Aceasta ofera tururi private si experiente premium personalizate pentru turistii straini care vor sa descopere principalele atractii turistice din Romania, dar si locurile mai putin stiute. De anul trecute a inceput sa dezvolte alternative inedite de calatorie: tururi virtuale si jocuri de explorare prin orasele Romaniei.