• Home
  • Actualitate
  • Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) a lansat campania de admitere 2024/2025

Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) a lansat campania de admitere 2024/2025

universitatea-politehnica-timisoara-(upt)-a-lansat-campania-de-admitere-2024/2025

Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) a inaugurat campania de admitere pentru anul educațional 2024/2025, deschizând ușile unui viitor promițător pentru tinerii aspiranți. Activitățile desfășurate în această perioadă includ prezentarea ofertei educaționale în licee, sesiuni de meditații gratuite și concursuri care oferă șansa admiterii fără examen. UPT își întâmpină potențialii studenți cu facilități de top: o bibliotecă modernă, o bază sportivă impresionantă, cămine pentru toți aplicanții și, cel mai important, o rată de angajabilitate de 96% după absolvire.

Calitatea educației oferite de UPT este recunoscută prin colaborările strânse cu marile companii, asigurând oportunități excelente de practică și inserție profesională. Infrastructura universității cuprinde cămine modernizate, laboratoare de ultimă generație și facilități sportive și culturale, subliniind angajamentul UPT față de dezvoltarea integrală a studenților săi.

Viața studențească la UPT este dinamică, cu o mulțime de proiecte și activități extracurriculare, inclusiv programe internaționale precum Erasmus+. Universitatea susține, de asemenea, inițiativele antreprenoriale ale studenților, oferindu-le resursele necesare pentru a-și transforma ideile inovatoare în realitate.

Pentru cei interesați să descopere mai multe despre oportunitățile oferite de UPT, universitatea invită viitorii studenți și părinții acestora la Târgul Educațional „Timișoara – ATU pentru educația ta”, ce va avea loc pe 5 aprilie 2024 la Convention Center Timișoara.

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆