• Home
  • Timp liber
  • „Vă rog să nu mă judecați! Îmi iubesc fetele, dar pe băiat îl urăsc…” Cuvintele acestei mame au uimit o lume întreagă! Motivul pentru care își urăște unul din copii

„Vă rog să nu mă judecați! Îmi iubesc fetele, dar pe băiat îl urăsc…” Cuvintele acestei mame au uimit o lume întreagă! Motivul pentru care își urăște unul din copii

449530529 122125510658306195 4346204382751132134 n

„Vă rog să nu mă judecați! Îmi iubesc fetele, dar pe băiat îl urăsc…” Cuvintele acestei mame au uimit o lume întreagă! Motivul pentru care își urăște unul din copii ▼ Disperata din cauza situatiei in care se afla, o mamica a cerut sfaturi pe o retea sociala.

Sub protectia anonimatului, ea a recunoscut ca isi uraste al treilea copil, un baiat in varsta de trei ani, si chiar ca si-a dorit la un moment dat ca el sa moara in somn.

Asa cum era de asteptat, confesiunea ei a uimit mii de internauti.

Aflata intr-o situatie dificila, mama le-a cerut oamenilor sa nu o judece si a explicat de ce al treilea copil este o povara pentru ea. Ea mai are doua fetitei in varsta de 6, respectiv 8 ani.

Daca primele doua sarcini au fost sorite, cea de-a treia a fost un accident. Dupa ce a nascut doua fetite, femeia a decis impreuna cu sotul ei sa nu mai faca alti copii.

Dar, desi folosea metode contraceptive, a ramas insarcinata si a treia oara. Mai mult, a descoperit abia la 16 saptamani, cand deja era prea tarziu pentru un auort.

Mamica a recunoscut ca a plans mult cand a aflat de sarcina. Nu isi dorea sa aiba inca un bebelus in plus.

„Stiu cat suna de urat, dar mi-am dorit ca sarcina sa fie cu probleme, sa pot face auort. Insa fatul a fost sanatos. Mimam fericirea de cate ori eram felicitata.

Nu aveam cum sa dau copilul spre adoptie cand deja aveam acasa doua fetite. Nu as fi putut sa le explic ca il vom da pe fratele lor, cand ele sunt suficient de mari sa inteleaga ca mama e insarcinata”.

Situatia s-a inrautatit cand mama a fost disponibilizata in saptamana 36 de sarcina, desi acest lucru este ilegal. „Probabil as fi avut o cariera infloritoare daca nu era aceasta sarcina. Acum am un loc de munca pe care il urasc.”

In plus, daca cele doua fetite au fost bebelusi linistiti si cuminti, baiatul a avut colici si reflux si nu a dormit o noapte intreaga pana la 15 luni.

„In primele 18 luni din viata lui, l-am urat cu adevarat. Nu vreau sa se supere cei care au suferit o asemenea pierdere, dar eu si sotul meu am fi fost usurati daca acest copil ar fi murit in somn”, a scris femeia.

Mai tarziu, copilul de venit o fire dificila. „De fetite am grija pentru ca le iubesc din tot sufletul. De baiat am grija pentru ca sunt obligata.

Cand vrea sa vorbesca cu mine, nu am niciun chef. Cand ma imbratiseaza nu simt nimic. Ne dorim sa nu se fi nascut niciodata.”

Femeia stie ca aceste ganduri nu sunt normale din partea unei mame si uraste faptul ca simte asa. Ea a spus ca a vorbit cu mai multi psihologi, dar niciunul nu a putut sa o ajute.

Desi multi dintre cei care au citit confesiunea au fost scandalizati, unii utilizatori Reddit au recunoscut ca simt acelasi lcuru.

„Sunt intr-o situatie similara. Copilul pe care nu mi l-am dorit are azi 14 ani. Auortul era interzis in tara mea la momentul respectiv. Sentimentele astea nu vor disparea niciodata”, a raspuns un alt internaut.

Alte articole recomandate