• Home
  • Monden
  • Valentin Sanfira rămâne fără permis de conducere după ce judecătoria respinge cererea sa de plângere contravențională

Valentin Sanfira rămâne fără permis de conducere după ce judecătoria respinge cererea sa de plângere contravențională

Valentin Sanfira, probleme cu Poliți

Valentin Sanfira, cunoscutul interpret de muzică populară, se confruntă cu probleme legale care îi afectează cariera și viața personală. După ce a pierdut permisul de conducere, artistul a încercat să îl recupereze prin intermediul instanțelor de judecată, însă fără succes.

Sanfira a făcut apel la Judecătoria Filiași încă din 2022, însă cererea sa de chemare în judecată împotriva Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj a fost respinsă. Artistul nu a renunțat și a formulat o nouă cerere prin intermediul avocatului său, însă și aceasta a fost ignorată de magistrați.

În februarie 2023, Sanfira a revenit în fața instanței cu o nouă cerere de chemare în judecată, de data aceasta împotriva IPJ Vrancea. Cererea a fost amânată de mai multe ori, însă în iulie 2023, artistul a primit vestea că a pierdut din nou.

Conform deciziei instanței, „Respinge ca neîntemeiată plângerea contravențională împotriva procesului – verbal seria *********, formulată de petentul SANFIRA VALENTIN, în contradictoriu cu intimatul I.P.J. Vrancea.”

În prezent, Valentin Sanfira este condus la evenimente de soția sa, Codruța Filip, care a devenit șoferul său personal. Artistul are încă posibilitatea de a formula o contestație în termen de 30 de zile de la data pronunțării.