• Home
  • Horoscop
  • Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2024 și schimbă viața a trei zodii

Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2024 și schimbă viața a trei zodii

Horoscopul zilei de 17 iulie 2023 - Gemenii trebuie să înțeleagă că sacrificiile nu sunt ușoare

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Pentru nativii care ajung să susțină examene în această perioadă, se arată o perioadă numai bună pentru reținut informații. Dacă trebuie să te deplasezi din oraș în scop profesional, o faci cu multă încredere. Încerci să-ți schimbi anumite sisteme, valori, principii și să-ți dai un restart pentru a începe o viață cu totul nouă. Îți dai seama că anumite situații pe care le-ai dorit până acum nu îți oferă de fapt niciun beneficiu.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Casa banilor funcționează la nivel optim și pentru nativii Rac. Astfel se arată parteneriate pe termen lung, atât pe plan profesional cât și personal. Dacă vrei să relaționezi cu oameni noi în cercul tău, acum este momentul. Perioada în care te simțeai stingherită a luat sfârșit. Oportunitățile vor veni pe toate planurile, așa că nu te teme să iei din fiecare situație tot ceea ce găsești mai bun. Comunicarea eficientă cu partenerul de viață te va aduce mai aproape de o căsnicie mult dorită.

Ce arată luna plină în astrologie. Semnificații și influență asupra zodiilor

Leu: 23 iulie – 22 august
Venus intră în Vărsător pe 22 ianuarie 2024 și tu reușești să colaborezi tot mai bine cu partenerii de la locul de muncă. Această schimbare îți aduce beneficii și în relația de cuplu, asta pentru că te simți mai încrezătoare în forțele proprii. Aduci în față anumite aspecte pe care până acum le-ai ignorat. Dacă te găsești la început de drum cu partenerul de cuplu, se creează contexte favorabile pentru oficializarea relației, arată Yourtango.com. Asta poate însemna chiar că vă doriți căsătoria.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
În această perioadă, nativii Fecioară dau dovadă de perseverență la locul de muncă și astfel ai un randament ridicat pentru fiecare sarcină pe care o primești. La toate acestea contribuie și faptul că ai reușit să faci mici schimbări în stilul tău de viață. Noutățile care te bombardează pe bandă rulantă te ajută să te menții pe aceeași traiectorie. Nu îți face griji dacă apar mici modificări în sfera sănătății, acestea vor trece dacă reușești să le oferi atenția cuvenită.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Pentru nativii care și-au format o familie, sfera iubirii și casa dragostei se arată tot mai caldă și romantică în această perioadă. Copiii vor dori să stea numai în preajma ta și îți vor asculta fiecare sfat. Relația cu ei te va ajuta să-ți dai seama că în cele din urmă nu ai făcut lucrurile greșite pe care le credeai la început. Dacă ești singură, vor apărea mai multe oportunități de flirt. Dacă acestea vor duce undeva, ține doar de tine și de abordarea ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Nativii Scorpion vor observa în perioada imediat următoarea o apropiere față de cei dragi. Atmosfera de familie este una caldă și reușești astfel să te deschizi față de rudele apropiate fără niciun alt interes. Iei în calcul o vacanță pe termen lung alături de părinți, astfel că sfera emoțională se reglează de la sine. În prezent, tot ceea ce ți se întâmplă la locul de muncă este rezultatul dăruirii de care ai dat dovadă până în prezent. Anumite situații pot părea mai dificile, însă tu le poți face față cu brio.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii Săgetător reușesc să comunice foarte bine cu cei din jur în această perioadă. Acest lucru ajută la diminuarea disconfortului pe care l-ai observat până acum. Se arată o perioadă propice pentru negocieri și diferite parteneriate la locul de muncă. Dacă dorești să ieși în evidență într-un mod pozitiv, tot ceea ce dorești să faci se va concretiza de la sine. Sănătatea nu îți creează probleme, însă nu trebuie să neglijezi acest sector.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nativii Capricorn au parte de o perioadă propice din punct de vedere financiar. Tot ceea ce au întreprins până acum a dat rezultat, iar acest lucru este vizibil și palpabil. În perioada următoare întâlnești noi oportunități de a suplimenta veniturile. Cu toate acestea nu trebuie să te înhami la întâlniri pe care nu le poți onora. Trebuie să ai un echilibru între ceea ce îți dorești să faci cu adevărat și motivul pentru care muncești foarte mult. Lucrurile evoluează pozitiv în viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Venus intră în semnul nașterii tale și te bucuri astfel de încredere în forțele proprii. Reușești să duci la bun sfârșit toate planurile și continui să-ți creezi altele fără niciun pic de teamă. Nu trebuie să depui foarte mari eforturi, asta pentru că astrele sunt în favoarea ta. Aduci de fiecare dată un plus de valoarea în orice discuție și te pui în evidență așa cum știi mai bine. Legăturile pe care le creezi cu cei din jur în această perioadă vor rezista pe tot parcursul vieții.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești se vor gândi în această perioadă la persoane din trecut. Este posibil ca pentru nativii singuri, o veche iubire să apară la orizont. Gândește-te bine dacă îți dorești să reiei ceea ce odinioară ai respins. Important este să ai grijă de sufletul tău din prezent, fără a mai oferi importanță lucrurilor pe care le-ai înfăptuit cu multă vreme în urmă. Dacă îți dorești să evoluezi, este clar că lecțiile învățate nu trebuie uitate.