Vesti triste despre Cornel Palade. Din pacate …

Vesti triste despre Cornel Palade

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a rămas fără proiecte TV de la sfârșitul anului trecut, după participarea la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată de PRO-TV. În această emisiune, Palade a petrecut două săptămâni în jungla din Republica Dominicană, după care și-a cerut eliminarea.

Renunțând la suferință
Actorul a mărturisit că nu suferă din cauza lipsei proiectelor și că s-a resemnat cu situația. „Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Domnu Țociu este bine, era în vacanță și m-a sunat să-mi povestească. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Palade pentru Click!.

Fiica sa, Ada, care are 33 de ani, s-a mutat la Londra acum doi ani în căutarea unei cariere în teatru, decizie care, deși i-a adus împlinire, a fost dureroasă pentru Palade. Cu toate acestea, relația dintre cei doi rămâne puternică. „Ada este bine, muncește și sper să vină vara aceasta acasă. Nu știu cu ce o să o aștept, dar știu că îi place mâncarea mea”, a spus actorul.

Relația cu Romică Țociu
În ultimii ani, Palade și Țociu nu au mai jucat împreună, alimentând speculații despre o eventuală despărțire. Cu toate acestea, la o ediție specială de Paște a unei emisiuni TV, cei doi au apărut împreună, demonstrând că prietenia lor de peste 30 de ani rămâne intactă. „Fără mine, erai un nimeni”, a glumit Țociu. „Despărțirea de Cornel nu poate fi decât o glumă. Eu îl iubesc pe omul ăsta de vreo 33 de ani!”, a adăugat el.

Alte articole recomandate