• Home
  • Monden
  • Viața secretă, dar opulentă a Ramonei Gabor, în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile

Viața secretă, dar opulentă a Ramonei Gabor, în Dubai: avion privat, Ferrari, diamante, genți Hermes de toate culorile

Viața secretă, dar opulentă a Ramonei Gabor, în Dubai

Ramona Gabor, sora mai mică a celebrei Monicăi Gabor, a lăsat în urmă orașul natal, Bacău, pentru a cuceri cele mai exclusiviste locuri de pe glob. În prezent, ea trăiește o viață de opulență în Dubai, iar imaginile și filmulețele de pe contul său de Instagram sunt dovada clară.

Ramona Gabor este discretă în privința vieții sale sentimentale, însă este generoasă în ceea ce privește imaginile în care își etalează traiul scăldat în lux, din Dubai. Ea are apariții de milioane de euro în cele mai recente postări de pe Instagram, inclusiv avion privat, limuzine cu șofer la scară, genți Hermes de toate culorile (cu prețuri între 7.000 și 50.000 de euro), mașină Ferrari, vacanțe exotice și cazări în hoteluri exclusiviste.

Ramona Gabor este un adevărat fan al brandurilor de lux și se mândrește cu o colecție impresionantă de accesorii de la cele mai faimoase case de modă, cum ar fi Cartier, Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Prada și Fendi. Ea poartă haine care au prețuri cu cel puțin 3 zerouri, în euro, iar inelul din aur cu 285 de diamante încrustate, în valoare de 40.000 de euro, este doar un exemplu al bijuteriilor sale impresionante.

Stabilită de 10 ani la Dubai, Ramona Gabor a reușit să-și construiască o afacere de succes cu parfumuri, care se pare că se vând foarte bine. În luna aprilie, parfumul său de lux a intrat oficial și în Dubai Mall, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a afacerii sale.

Cu toate acestea, Ramona Gabor a avut dificultăți în plan sentimental. Într-un interviu acordat în 2018, ea a declarat că îi este greu să aibă o relație stabilă din cauza diferențelor culturale. Cu toate acestea, ea a promis să păstreze discreția în privința vieții sale private și să nu posteze imagini cu bărbații până când aceștia nu devin soții ei.