• Home
  • Povești
  • Viorel și-a primit banii azi, după 3 zile de muncă. Ce sumă a luat în mână? Val de reacții pe internet din partea oamenilor. Ce i-a deranjat

Viorel și-a primit banii azi, după 3 zile de muncă. Ce sumă a luat în mână? Val de reacții pe internet din partea oamenilor. Ce i-a deranjat

449160939 452316337560211 3637981639672247791 n

O simplă postare făcută în mediul online a ajuns să facă înconjurul internetului, în prim-plan fiind un muncitor din Iași.
Viorel, căci despre el este vorba, lucrează în construcții, iar după trei zile, timp în care a renovat un apartament, și-a primit și răsplata.

Viorel a primit 400 de lei, după 3 zile de muncă Odată ce cel care l-a angajat i-a dat banii pentru munca depusă, muncitorul a ajuns viral pe internet.
Viorel s-a lăsat fotografiat în timpul lucrărilor, dar și în momentul în care a primit ”salariul” în mână, imaginile ajungând ulterior pe un grup online din Iași.

Acolo, după ce bărbatul apare în fotografii cu două bancnote de câte 200 de lei în mână, cel care le-a publicat susținând că banii sunt pentru trei zile de muncă, s-a dat startul unui val
de comentarii contradictorii.

Unii internauți l-au apreciat pe Viorel pentru efortul și munca pe care le-a depus în cele trei zile, însă au ținut să îi transmită că, pentru binele lui, pe viitor ar trebui să își caute un loc de muncă unde să fie angajat la contract. Cel mai probabil gândindu-se la anii când muncitorul va ajunge la pensie.

”Felicitări!”, ”Felicitări, Viorel! Munca ta este respectată.
Mult succes și putere în continuare”, ”Ar fi bine să găsească și ceva cu contract”, spun cei din online.

Alții, în schimb, nu au văzut cu ochi buni postarea în care apare Viorel fluturând cei 400 de lei pe care i-a primit. Internauții spun că prin fotografiile cu pricina, tânărul și-a dorit doar să se laude, moment în care au apărut și „apărătorii” acestuia.

”Eu cred că nu e vorba de laudă. E vorba de exemplu”, ”Din cele 25 de comentarii răutăcioase, șase din cei ce au scris să îi dea câte o zi de lucru pe săptămână. Ar ajuta mult”, sunt alte reacții găsite în secțiunea de comentarii a postării.

Iar lista celor care au avut ceva de spus la adresa lui Viorel și a câștigului său a continuat. Unii au considerat că munca bărbatului nu a fost răsplătită pe măsură, însă alții spun că, dacă anumite reguli s-au respectat, Viorel a primit suma care trebuie. În caz contrar, cei 400 de lei nu ar fi suficienți pentru munca în construcții.

„Condițiile de muncă, numărul de ore lucrate, pauza… Dacă i-au fost respectate, suma este cea corectă, însă dacă l-au muncit ca pe sclavi, se schimbă datele problemei”, ”Rău că ajuți, rău că nu ajuți și tot așa”, au mai spus internauții.