Viralul din varful patului: cum se creeaza un clip de succes intr-un studio de productie video?

Cu totii putem vedea rezultatul final al muncii intr-un studio de productie video, mai exact clipurile cu potential viral urcate pe retelele de socializare sau pe YouTube, insa putini dintre noi sunt aceia care au acces „in culise”: in timpul filmarilor si, mai apoi, in fata calculatorului, pentru procesare.

Din fericire, insa, agentia de video marketing Videomaniax, al carei site poate fi consultat la adresa www.videomaniax.ro, ne-a permis sa insotim echipa pe tot parcursul realizarii unei filmari pentru un client din domeniul lenjeriilor de pat. Iata, in continuare, povestea acelei zile.

„Actiunea” clipului realizat de respectivul studio de productie video se petrece intr-un dormitor, mai exact intr-un pat spatios care devine pe rand cuibusor de nebunii, loc de refugiu si, mai apoi, simbol al familiei.

In primul cadru, o tanara si iubitul ei, amandoi adolescenti, se bat cu perne, apoi se intind unul langa celalalt, luandu-se de mana. In cel de-al doilea cadru, fata are un ursulet de plus in brate, plange dupa baiatul pierdut si „devoreaza” o cutie intreaga de bomboane de ciocolata.

Apoi, povestea se repeta, insa la o alta varsta: dupa mai multe nopti pasionale petrecute in doi, destinele protagonistilor se despart din nou, iar tot femeia este cea care sufera. De aceasta data, „panaceul” este vinul, alaturi de o cutie mare de pizza. Cel de-al treilea barbat din viata ei este, insa, alesul: acesta nu numai ca este romantic si grijuliu, dar se dovedeste si un tata bun pentru cele doua fetite care „apar” si ele la finalul clipului.

Dupa etapa filmarii, s-a intrat la propriu in studioul de productie video, acolo unde au fost realizate montajul, tranzitiile si titrarea. Pentru inceput, trebuie remarcata alternanta dintre cadrele vesele si cele triste, toate transmitand aceeasi emotie.

Acest carusel de sentimente, prin care privitorul este purtat odata cu actorii din clip, reprezinta unul dintre ingredientele „virale” ale acestei realizari marca Videomaniax. Spre final, „reteta” se schimba, iar cadrele fericite se succed, la fel ca in viata, atunci cand gasesti persoana potrivita.

Nu in ultimul rand, textul suprapus imaginilor are un rol foarte important in conturarea povestii spuse de catre studioul de productie video. „Prima iubire…” adolescentina se continua cu „…nu se uita niciodata”, iar „marea ta pasiune…” are drept urmare „…e la fel de memorabila”. Insa, „la un moment dat…”, vei vedea ca „…viata te surprinde” – acesta fiind momentul in care viitorul sot al protagonistei clipului ii aduce micul dejun la pat.

Videomaniax, un studio de productie video versatil

Agentia de video marketing Videomaniax realizeaza in studio productii video diverse: reclame, prezentari de produs sau de companii (corporate), respectiv clipuri muzicale. Toate acestea au standarde inalte de calitate, atat la propriu, cat si la figurat, adica atat din punct de vedere tehnic, al imaginii, cat si al scenariului si realizarii produsului finit.

Datorita acestor ingrediente, respectivele filmulete au potentialul de a se viraliza si de a spori popularitatea, publicul tinta si profiturile clientilor, precum firma din domeniul lenjeriilor de pat.