• Home
  • Monden
  • Vlăduța Lupău a ajuns la Urgențe în prima zi a anului. De ce și-a petrecut primele ore din Noul An la spital

Vlăduța Lupău a ajuns la Urgențe în prima zi a anului. De ce și-a petrecut primele ore din Noul An la spital

Vladuta Lupau a ajuns la Urgente in prima zi a anului

Cunoscuta artistă Vlăduța Lupău a fost nevoită să-și schimbe planurile de vacanță pentru începutul anului 2024, după ce fiul său, Iair, a acuzat simptome de otită și a fost necesară vizita la spital chiar în prima zi a anului. Incidentul a survenit după un decembrie plin, în care micuțul și-a făcut debutul pe scenă alături de mama sa.

Anul Nou începe cu griji pentru Vlăduța Lupău: Otită și planuri de vacanță anulate

Artistă de top în România, Vlăduța Lupău, a avut parte de un început de an dificil. Fiul său, Iair, în vârstă de 1 an și 4 luni, a fost diagnosticat cu otită, o situație care a impus anularea unei vacanțe planificate. Vlăduța a promis fanilor pe rețelele sociale că va urma cu strictețe tratamentul medical recomandat pentru recuperarea rapidă a micuțului.

Iair, fiul Vlăduței Lupău, la spital în prima zi de 2024: „Anul a început cu o provocare”

Deși 2023 s-a încheiat cu un moment special, debutul scenic al lui Iair alături de Vlăduța, 2024 a adus o provocare pentru familia artistei. Fiul său a fost diagnosticat cu otită chiar în prima zi a noului an, forțându-i pe aceștia să-și revizuiască planurile de vacanță. Vlăduța și-a exprimat speranța într-o recuperare rapidă a fiului său, mulțumindu-și fanii pentru susținere.