• Home
  • Actualitate
  • Vrei să înveți să confecționezi aranjamente florale? Interact Opera vă invită la proiectul “Culori de primavara”

Vrei să înveți să confecționezi aranjamente florale? Interact Opera vă invită la proiectul “Culori de primavara”

vrei-sa-inveti-sa-confectionezi-aranjamente-florale?-interact-opera-va-invita-la-proiectul-“culori-de-primavara”

Primăvara este momentul renașterii, al culorilor vii și al florilor care își fac apariția, împrăștiind frumusețe și proaspătate în jurul nostru. Ce mod mai bun de a sărbători acest anotimp decât prin învățarea artei de a crea aranjamente florale? Interact Opera vă invită cu entuziasm la evenimentul nostru „Culori de Primăvară”, un atelier dedicat pasionaților de frumos, creativitate și natură.

Unde și când?

Locație: Institutul Francez din Timișoara, un spațiu cultural emblematic care promovează frumusețea și finețea artelor. Aici, veți avea ocazia să vă scufundați într-o atmosferă inspirațională, perfectă pentru a explora și a exprima creativitatea.

Data și Ora: Vineri, 5 aprilie, începând cu ora 17:30. Marcați-vă calendarele și pregătiți-vă pentru o seară magică, unde florile și culorile vor juca rolul principal.

Detalii participare

Contribuție: Pentru a vă asigura locul la acest atelier unic, este necesară o donație minimă de 60 lei per persoană. Și pentru că experiențele memorabile sunt întotdeauna mai bune împreună, dacă decideți să veniți cu un prieten, costul de participare este de doar 50 lei de persoană. O oportunitate perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, învățând ceva nou și frumos.

Activitatea

La atelierul „Culori de Primăvară”,

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆