duminică, 31 mai 2020

Vrei un logo profesionist pentru site? Agentiile de web design il pot realiza in cel mai scurt timp

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Un business, indiferent in ce sector activeaza si ce activitate desfasoara lunar, are mai multe elemente de identificare care contureaza brandul sau. De la logo la slogan, la design si nume, toate fac parte din brandul companiei si contribuie in egala masura la identificarea sa mai usoara, publicul tinta va putea recunoaste oriunde un business, produsele si serviciile sale, doar vazand aceste elemente.

La fel ca in offline, si in online regasim elemente de branding pe site-urile magazinelor online sau pe cele de prezentare. Asta inseamna ca avem un nume al firmei, al companiei pe site, avem un logo, un slogan, un anumit design care ne atrag atentia si care ne spun ca in acel mediu virtual vom gasi valorile si viziunea, obiectivele companiei transpuse si adaptate online-ului. Dintre toate logo-ul este foarte important mai ales ca online-ul este prin excelenta un mediu in care imaginea e mai importanta decat orice.

Logo-urile online, prezente pe site-uri, dezvaluie identitatea firmei, afacerii care se afla in spatele site-ului, invita clientii sa cunoasca mai multe despre serviciile si produsele companiei respective, le aduce aminte de fix acelasi logo din offline. Logo-ul online ajuta firma sa se diferentieze de competitie. In online competitia e acerba, sunt foarte multe afaceri, site-uri, produse si servicii asemanatoare, deci trebuie sa isi cumva in evidenta, sa iti asiguri pozitia cea mai buna in mintea consumatorilor.

Acelasi logo online contribuie la conturarea loialitatii fata de brand. Daca ai un logo familiar, usor de recunoscut, vei avea cu siguranta si un brand care va fi cautat, care va avea clienti ce vor reveni sa cumpere produse si servicii. Publicul se asteapta sa vada un logo imediat ce intra pe site, sa stie cine detine site-ul, ale cui sunt produsele si serviciile. Ai un logo profesionist, ai si o consistenta a prezentei in online mai buna.

Agentia de web design Cubick se poate ocupa de definirea si crearea unui logo profesional pentru site-uri de prezentare sau pentru magazine web, pentru site-uri de orice tip. Echipa de specialisti de la Cubick va gandi un logo unic, creativ, ilustrativ, adaptat valorilor si viziunii afacerii, se vor alege doar concepte clare si un design apropiat de dorintele celui care detine site-ul. Cultura si valorile companiei reflectate intr-un logo profesionist vor oferi claritate si incredere publicului tinta, logo-ul va fi usor de retinut si simplu de implementat in online.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Vrei un logo profesionist pentru site? Agentiile de web design il pot realiza in cel mai scurt timp 1