Vulpița se transformă: Cum a ajutat-o Sonia Trifan să devina un simbol al modei

VA Press

Vulpita-de-la-Acces-Direct

Veronica Stegaru, cunoscută sub pseudonimul de Vulpița, și-a făcut debutul pe micile ecrane acum trei ani, prin intermediul emisiunii Acces Direct, găzduită de Mirela Vaida pe Antena 1. Împreună cu soțul său, Viorel, au captivat milioane de telespectatori cu povestea lor de viață plină de emoții. Originară din Blăgești, Vulpița a ajuns în Capitală cu o poveste de viață ce a emoționat și impresionat mulți telespectatori. Însă în timp, popularitatea ei și a lui Viorel a crescut, ceea ce i-a transformat în personaje virale în mediul online. Dar cine este Vulpița atunci când camerele de filmat sunt oprite?

Timp de câțiva ani, Vulpița și Viorel au devenit faimoși pentru aparițiile lor în emisiunea Acces Direct, care i-a făcut foarte populari în rândul telespectatorilor. Situațiile amuzante în care erau adesea puși cei doi au contribuit la creșterea ratingului și a vizualizărilor online. Însă realitatea era diferită când camerele erau oprite. Vulpița se transforma într-o persoană timidă, discreta, care a atras simpatia multor figuri publice, printre care se numără și Sonia Trifan, renumita creatoare de modă.

Sonia Trifan a ajuns să o ajute pe Vulpița, în special în privința hainelor și a bunelor maniere. La început, Trifan nu a acceptat propunerea de a colabora cu Vulpița, dar după ce a cunoscut-o mai bine și a realizat că este o persoană timidă și bună, a decis să-i ofere o mână de ajutor. Trifan și-a exprimat compasiunea pentru tânăra mamă și a reușit să o transforme în totalitate.

„Inițial, nu am acceptat acea colaborare”, spune Trifan. „Dar apoi am cunoscut-o… Era un om atât de neajutorat încât am simțit nevoia să o ajut”. Așadar, cu ajutorul echipei ei, Trifan a reușit să o ajute pe Vulpița să devină o femeie cu încredere în sine și cu noi abilități, care pot ajuta-o să se adapteze mai bine la viața modernă.