• Home
  • Horoscop
  • Zodiacul Egiptean, O Viziune Ancestrală asupra Astrelor și Personalității

Zodiacul Egiptean, O Viziune Ancestrală asupra Astrelor și Personalității

Horoscop dragoste iubire

În fascinanta lume a astrologiei, zodiacul egiptean ocupă un loc aparte, fiind alcătuit din 12 semne distincte, fiecare reprezentând diverse zile ale anului. Acest sistem străvechi, îmbibat în misticism și istorie, oferă o perspectivă unică asupra modului în care anticii egipteni percepeau destinul și personalitatea umană.

Fiecare semn astrologic este guvernat de un zeu egiptean, fiind nu doar un simbol, ci și un ghid spiritual pentru cei născuți sub influența sa. De la oferirea de talente specifice la protecție și ghidare, zeii zodiacului egiptean erau văzuți ca influențe vitale în viața de zi cu zi a egiptenilor.

1. Nilul – Semnul Începuturilor Noi Perioadele 1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie și 18-26 noiembrie sunt guvernate de semnul Nilului, simbolizând un nou început. Nativii acestui semn sunt pasionați de viață și tind să evite conflictul, visând la posibilități infinite. Compatibilitatea lor se manifestă cel mai bine cu Amon-Ra și Set.

2. Amon-Ra – Liderul Innăscut Cei născuți între 8-21 ianuarie și 1-11 februarie sunt sub semnul lui Amon-Ra. Acești nativi sunt lideri înnăscuți, exudând control și încredere. Ei sunt motivaționali și excellează în cariere de consiliere, fiind compatibili cu Nilul și Horus.

3. Mut – Protectorul și Gânditorul Intervalul 22-31 ianuarie și 8-22 septembrie este sub influența lui Mut, simbolul maternității. Nativii sunt protectori și logici, potrivindu-se bine în domenii precum dreptul, sănătatea sau educația. Compatibilitatea lor se armonizează cu Amon-Ra și Thoth.

4. Geb – Sensibil și Conștient de Mediu Născuții între 12-29 februarie și 20-31 august sunt sub semnul lui Geb. Ei sunt amabili, sensibili și extrem de conștienți de mediul înconjurător. Compatibilitatea lor se află alături de Set și Horus.

5. Osiris – Dualitatea Forței și Vulnerabilității Intervalul 1-10 martie și 27 noiembrie-18 decembrie este guvernat de Osiris. Acești nativi sunt puternici, dar și vulnerabili, având o personalitate independentă și energică. Compatibilitatea lor se armonizează cu Isis și Thoth.

6. Isis – Direct și Protector Cei născuți sub semnul lui Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie) sunt directi și protectori, cu o personalitate energică și jucausă. Ei sunt compatibili cu Osiris și Thoth.

7. Thoth – Înțelepciune și Romanticism Nativii lui Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie) sunt buni rezolvatori de probleme, cu o memorie impresionantă și un caracter romantic. Ei găsesc compatibilitate cu Bastet și Isis.

8. Horus – Curaj și Optimism Perioada 20 aprilie – 7 mai și 12-19 august este sub semnul lui Horus. Acești nativi sunt curajoși și optimiști, având afinități cu Bastet și Geb.

9. Anubis – Introspecție și Regalitate Intervalul 8-27 mai și 29 iunie – 13 iulie este guvernat de Anubis. Nativii acestui semn iubesc singurătatea și introspecția, fiind compatibili cu Bastet și Isis.

10. Seth – Perfectionism și Schimbare Născuții între 28 mai – 18 iunie și 28 septembrie – 2 octombrie sunt sub influența lui Seth. Acești nativi sunt perfectioniști și iubesc schimbarea, având compatibilitate cu Geb și Nilul.

11. Bastet – Pace și Intuiție Perioadele 14-28 iulie, 23-27 septembrie și 3-17 octombrie sunt guvernate de Bastet. Nativii sunt în căutarea păcii și echilibrului, fiind compatibili cu Sekhmet și Horus.

12. Sekhmet – Practic și Autoritar Intervalul 29 iulie – 11 august și 30 octombrie – 7 noiembrie este sub semnul lui Sekhmet. Acești nativi sunt practici și se potrivesc bine în poziții de autoritate, fiind compatibili cu Bastet și Geb.