• Home
  • Horoscop
  • Zodiile care primesc bani pe final de ianuarie. Măriri de salariu, prime sau moșteniri

Zodiile care primesc bani pe final de ianuarie. Măriri de salariu, prime sau moșteniri

horoscop 1

Berbec

Deși ai crezut că 2024 nu este anul tău, pare că te-ai înșelat. Finalul lunii ianuarie îți va demonstra că ai șanse să îți rotunjești veniturile. Nu este exclus să primești o ofertă salarială care nu poate fi refuzată.

În ceea ce privește planul sentimental, nu ai motive să te îngrijorezi. Persoana de lângă tine te va ajuta să evoluezi și va fi alături de tine atunci când vei avea nevoie de ea.

Gemeni

Anul acesta este pus pe economii. Ai decis să nu mai arunci cu banii în stânga și în dreapta și pare că te ții de cuvânt. La final de lună, vei avea parte de încasări substanțiale, semn că munca ta a fost apreciată la adevărata ei valoare.

Rac

În ultima vreme, ai avut parte de mai multe situații tensionate la locul de muncă. Discuțiile aprinse cu superiorii te-au făcut să te temi pentru siguranța locului de muncă. Ei bine, te-ai speriat degeaba.

De asemenea, se anunță schimbări importante și pe plan sentimental. Relația de cuplu merge ca pe roate și nu te ferești să iei decizii mărețe. Poate, de ce nu, te vei înhăma la o responsabilitate de durată.

Fecioară

Banii trag la tine ca un magnet. Finalul de lună îți va aduce multe încasări și începi să primești banii pe care i-ai împrumutat prietenilor în ultima vreme.

La locul de muncă, colegii încep să aprecieze din ce în ce mai mult efortul pe care îl depui. Tocmai de aceea, nu este exclus să îți pregătească o surpriză.

Balanță

Banii sunt subiectul tău preferat. Ai dezvoltat o relație specială cu ei, astfel că știi foarte bine cum să îi gestionezi. Deși ești tentat să faci achiziții pe ultima sută de metri din ianuarie, îți asculți instinctul și stai departe de asta.

Scorpion

Luna ianuarie îți va aduce o rotunjire considerabilă a veniturilor. La început de an, semnezi o serie de acte importante care te vor face proprietar. Moștenirea pe care o vei primi nu este deloc una mică și vine la fix după o perioadă instabilă financiar.