• Home
 • Externe
 • Amanet la domiciliu – un serviciu nou și avantajos pentru bucureșteni

Amanet la domiciliu – un serviciu nou și avantajos pentru bucureșteni

amanet online cashbook wp 1

Dacă ai nevoie de bani rapid şi nu vrei să te deplasezi la o casă de amanet, exista o soluţie simplă şi sigură: amanetul la domiciliu. Acest serviciu nou îţi permite să obţii un împrumut pe loc, fără să fie necesar să te deplasezi la un sediu fizic. Cum funcţionează acest serviciu şi ce avantaje are? Continuă să citeşti pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu nou, disponibil momentan numai in Bucureşti.

Ce este amanetul la domiciliu?

Serviciul de amanet la domiciliu este oferit de o firmă autorizată, care va trimite un evaluator la adresa ta pentru a analiza bunurile pe care doreşti să le amanetezi. Evaluatorul va stabili valoarea bunurilor şi va propune un contract de împrumut, pe care îl poţi accepta sau refuza. Dacă accepţi, primeşti banii pe loc, în numerar sau prin transfer bancar, iar evaluatorul pleacă cu bunurile tale. Acestea vor fi depozitate într-un loc sigur, până când vei rambursa împrumutul şi dobânda.

Ce bunuri pot fi amanetate la domiciliu?

Acum, poţi apela la amanet domiciliu doar în Bucureşti şi numai pentru obiecte electronice, cum ar fi:

 • Telefoane
 • Tablete
 • Laptopuri
 • Sisteme desktop
 • Aparatură audio-video
 • Plasme și TV

Aceste obiecte trebuie să fie funcționale, în stare bună și să aibă toate accesoriile necesare (încărcător, cabluri, telecomandă etc.). De asemenea, trebuie să ai actele de proveniență ale obiectelor (factură, garanție, certificat de conformitate etc.).

Care sunt avantajele amanetului la domiciliu?

Amanetul la domiciliu are mai multe avantaje faţă de amanetul clasic:

Economiseşti timp şi bani, deoarece nu trebuie să te deplasezi la o casă de amanet şi să aştepţi la coadă.

Beneficiezi de discreţie şi confidenţialitate, deoarece nu trebuie să expui bunurile tale în faţa altor persoane.

Primeşti o evaluare corectă şi transparentă a bunurilor tale, deoarece evaluatorul foloseşte aparatura profesională şi respectă standardele pieţei.

 • Ai posibilitatea să negociezi suma împrumutului şi perioada de rambursare, în funcţie de nevoile tale.
 • Ai garantată siguranța și integritatea obiectelor, deoarece acestea sunt transportate și depozitate în condiții optime.
 • Îţi asigură transparența și corectitudinea, deoarece contractul de amanetare este clar și fără clauze ascunse.
 • Poți primi banii pe loc, fără să aștepți aprobarea unui credit sau verificarea istoricului tău financiar.
 • Poţi prelungi contractul de împrumut sau să răscumperi anticipat bunurile amanetate, fără penalităţi.

Cum funcționează amanetul la domiciliu?

Amanetul la domiciliu este un serviciu oferit de o firmă specializată, care trimite un reprezentant la adresa ta pentru a evalua și a prelua bunurile pe care vrei să le amanetezi. Am văzut că poți amaneta telefoane, tablete, laptopuri, sisteme desktop, aparatură audio-video, plasme și TV, cu condiția să fie în stare bună de funcționare și să ai actele de proveniență. Reprezentantul îți va oferi un contract de amanet, pe care îl vei semna după ce vei verifica suma și termenii. Apoi, vei primi banii în numerar sau în cont, în funcție de preferința ta.

Cum poți solicita amanetul la domiciliu?

Dacă vrei să beneficiezi de amanet online la domiciliu, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de solicitare de pe site. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un reprezentant, care va stabili o întâlnire la domiciliul tău. Acesta va face o evaluare profesională şi corectă a bunurilor pe care vrei să le amanetezi şi îţi va propune un contract pe care, dacă îl accepţi, îl vei semna, urmând să primeşti imediat banii.

Amanetul la domiciliu este un serviciu nou, valabil doar în Bucureşti, care îţi oferă o soluţie rapidă şi convenabilă pentru a obţine bani în schimbul bunurilor tale de valoare. Dacă ai nevoie de un împrumut urgent și nu vrei să te complici cu formalități sau drumuri inutile, apelează cu încredere la amanetul la domiciliu!