• Home
  • Horoscop
  • Horoscop 23 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care pot pleca în vacanță la malul mării

Horoscop 23 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care pot pleca în vacanță la malul mării

Horoscop zilnic

Horoscop 23 iulie 2023 – LEU

O stare de bine, vă-ntâlniți cu oameni dragi, ajungeți pe la mondenități, dacă nu dați chiar voi o petrecere de ziua voastră de naștere, ori cu alt prilej.

Se poate să apară cineva care să vă fascineze și să vă facă viața mai frumoasă, dacă n-aveți partener de cuplu și să fiți fericiți.

Horoscop 23 iulie 2023 – FECIOARĂ

E cineva care vrea să vă aibă în preajmă, și să vă completați, frumos, sufletește că vă regăsiți în felul de a fi al partenerului și relația poate fi una de mare stabilitate.

Poate vă conving prietenii să dați o fugă în altă localitate la malul mării, sau într-o stațiune montană, la odihnă.

Horoscop 23 iulie 2023 – BALANŢA

O apariție – surpriză – și or să reînvie niște amintiri care pot da refresh unei relații care mai are un vibrato numai bun pentru un crescendo emoțional.

E posibil să se mai răzgândească un prieten, doi și să nu mai puteți pleca în formula completă la distracție prin țară pe undeva.

Horoscop 23 iulie 2023 – SCORPION

E multă lume care vă cheamă care încotro și o să vă facă plăcere să treceți în revistă câteva destinații, chiar și în alt oraș, în vreo stațiune turistică.

O persoană care înseamnă mult pentru voi vă sună, vă invită la plimbare și o să vă găsiți un timp liber să vedeți ce se mai întâmplă cu voi.

Horoscop 23 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate vă aflați într-un circuit prin țară, pe la rude, la prieteni, și o să vă luați de acolo doza de energie ca să puteți funcționa la cota maximă de mâine încolo.

Cineva de departe vă caută și o să ieșiți la o terasă, c-or fi niște bucuri serioase de luat în discuție.

Horoscop 23 iulie 2023 – CAPRICORN

Se poate să dați cărțile pe față dacă ieșiți la o cafea cu cineva în care v-ați pus mari speranțe și o să puteți fi într-o relație sentimentală care să ducă și la căsătorie, dacă n-aveți pe nimeni.

Se poate să plecați într-o excursie și să vă bucurați de revederea unor oameni dragi și a unor peisaje de vis.

Horoscop 23 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceți la un eveniment festiv și să vă faceți prieteni noi, să prindeți din zbor și o idee de afaceri, poate fi chiar o colaborare, dacă nu un job permanent.

Se poate să descoperiți un hobby, sau să vă asigurați că prietenii din gașca veche vor pune din nou umărul la o preocupare de timp liber.

Horoscop 23 iulie 2023 – PEŞTI

Cineva cu care ați format un cuplu mai are ceva să vă spună și dacă mai sunteți interesați o să stați la povești, dacă nu, subiectul e închis și vă vedeți de drum.

O să le puteți face o vizită unor rude care locuiesc prin alt oraș și va fi o gură de oxigen să mai faceți doi pași pe-afară.

Horoscop 23 iulie 2023 – BERBEC

Se poate să vă reproșeze cineva că ați ratat o întâlnire, că n-ați dat curs unei provocări la o competiție sportivă, ori de alt gen și trebuie să lămuriți povestea.

Poate vă faceți programul în funcție de ce-și doresc ai voștri, c-o fi un eveniment de familie care trebuie onorat.

Horoscop 23 iulie 2023 – TAUR

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi că să degustați niște delicatese pe care numai voi știți cum să le preparați că o fi vreun motiv de petrecere, dar nu neapărat.

Se poate să vă caute cineva care are un interes la voi și totuși să fie un câștig și pentru voi.

Horoscop 23 iulie 2023 – GEMENI

O să vă dați întâlnire cu grupul ca să dați o fugă la malul mării, poate și pe la vecinii bulgari, greci și să stați câteva zile la distracție.

Poate plecați pentru câteva zile într-o stațiune de agrement, cu familia, ca să mai și respirați că s-a acumulat prea multă oboseală.

Horoscop 23 iulie 2023 – RAC

O să mai scoateți și voi niște bani din buzunar, or să mai plătească și alții pentru voi, vă fac cinste oamenii și o să vă simţiţi bine, o să vă priască în oraș.

Se anunță cineva în vizită și dacă nu sunteți departe de casă o să vă întreţineţi cu posibilii musafiri, care pot rămâne și peste noapte.