• Home
  • Actualitate
  • Terra Lunara, proiectată de studentele din Timișoara, locul 2 la concursul organizat la West Side Flower Fest

Terra Lunara, proiectată de studentele din Timișoara, locul 2 la concursul organizat la West Side Flower Fest

Trei studente din Timisoara au cucerit inimile publicului la evenimentul West Side Flower Fest organizat in Bucuresti

Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6, București, a fost teatrul unui eveniment colorat și plin de inventivitate, cunoscut sub numele de West Side Flower Fest. Acest festival a fost aplaudat pentru dinamismul și originalitatea sa, oferind o platformă pentru expunerea talentului remarcabil al studenților de la Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate din Timișoara.

Unul dintre punctele de atracție ale festivalului a fost Terra Lunara, o insulă ecologică plutitoare, care a reușit să impresioneze și să câștige admirația vizitatorilor. Creată de Andreea Gheorghe, Sorana Indrieș și Alina Nagy-Ghinea, studente pasionate în anul doi la peisagistică, această creație a obținut 9319 de voturi, ocupând onorant locul secund la categoria Premiul Publicului.

Festivalul a scos în evidență și alte două echipe de studenți care au prezentat proiecte inovatoare axate pe soluții sustenabile de irigare și pe crearea de grădini care prosperă fără irigații, demonstrând astfel dedicația și abilitatea lor în abordarea provocărilor de mediu.

Sub îndrumarea profesorilor coordonatori – Prof. univ. dr. Berar Cristian, Șef de lucrări dr. Țota Cristina, Asistent dr. Silivășan Marius, Asistent dr. Danciu Mihai și Asistent Vlad Rada – aceste proiecte au fost aduse la viață.

Felicitări echipei compuse din Andreea Gheorghe, Sorana Indrieș și Alina Nagy-Ghinea! Performanța voastră exemplară în arta peisagistică este o dovadă că pasiunea și munca asiduă pot transforma visele în realitate, inspirându-ne pe toți. 🎉✨