• Home
  • Actualitate
  • Atac violent pe străzile din Galați. Un copil de 13 ani a fost bătut pentru 10 lei

Atac violent pe străzile din Galați. Un copil de 13 ani a fost bătut pentru 10 lei

atac-violent-pe-strazile-din-galati.-un-copil-de-13-ani-a-fost-batut-pentru-10-lei

Într-un incident îngrozitor care a avut loc pe o stradă din Galați, un adolescent de 13 ani a fost agresat brutal de un grup de tineri, pentru suma de 10 lei. Cazul, care a stârnit indignare în comunitate, s-a petrecut când victima, abordată inițial de cei șase agresori cu o cerere de bani, a refuzat și a încercat să scape prin fugă. Nefericitul eveniment a continuat cu încolțirea minorului într-o zonă mai izolată, unde acesta a fost lovit repetat cu pumnii și picioarele de către atacatori.

După ce l-au lăsat pe tânăr într-o stare de suferință, agresorii au fugit, luându-i acestuia cei 10 lei pe care îi avea la el. În ciuda eforturilor, poliția încă îi caută pe bătăuși, care sunt descriși ca având vârste între 16 și 19 ani. În urma acestui atac violent, victima a rămas profund traumatizată, necesitând consiliere psihologică pentru a depăși trauma suferită.

Familia copilului a raportat imediat incidentul autorităților, în speranța că agresorii vor fi identificați și aduși în fața justiției.

Citește și

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆