• Home
  • Actualitate
  • Doliu imens în învățământ! A murit un profesor foarte iubit!

Doliu imens în învățământ! A murit un profesor foarte iubit!

doliu-imens-in-invatamant!-a-murit-un-profesor-foarte-iubit!

Comunitatea educațională din Argeș este în doliu după pierderea Elinei Popescu, unul dintre cei mai respectați și iubiți profesori de la Colegiul Național Pedagogic “Carol I” din Câmpulung Muscel. Vestea tristă a fost împărtășită de Sorin Mazilescu pe pagina sa de Facebook, aducând un omagiu dascălului care a lăsat o amprentă profundă asupra elevilor și colegilor săi.

Elena Popescu, cunoscută pentru dedicarea și pasiunea ei față de literatură, a fost o figură emblematică în învățământul argeșean, inspirând generații de studenți și educatori prin metodele sale de predare și prin personalitatea sa caldă. Comunitatea locală și cea educațională își exprimă profundul regret și tristețea la vestea dispariției sale premature.

Elena Popescu va rămâne în memoria tuturor ca un profesor excepțional, un mentor și un prieten. Învățământul din Argeș pierde un dascăl de valoare, a cărui contribuție la formarea tinerelor generații va fi mereu apreciată și amintită cu recunoștință.

„Rămas bun, doamna dirigintă! …scriu aceste rânduri ca un ultim omagiu adus unei persoane speciale din viața noastră, doamna dirigintă, ființa care ne-a călăuzit pașii timp de cinci ani din viața noastră de normaliști.

Distinsă noastră dirigintă, prof. Elena Popescu, OM de litere,  absolventă și domnia sa tot a Școlii Pedagogice de 6 ani (promoția 1963),

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆