• Home
  • Actualitate
  • Durere mare în Timișoara. Părinții fetei ucise și-au luat fata acasă în sicriu. Colegii acesteia au fost prezenți

Durere mare în Timișoara. Părinții fetei ucise și-au luat fata acasă în sicriu. Colegii acesteia au fost prezenți

durere-mare-in-timisoara-parintii-fetei-ucise-si-au-luat-fata-acasa-in-sicriu.-colegii-acesteia-au-fost-prezenti

Timișoara a fost scena unei tragedii sfâșietoare, unde o tânără studentă la Medicină a fost ucisă cu brutalitate de către partenerul ei. Incidentul a lăsat în urmă o comunitate întreagă în stare de șoc și durere profundă.

Luni dimineață, părinții îndurerați ai Andreei Morega, o studentă originară din Padeș, județul Gorj, au fost nevoiți să-și ia adio de la fiica lor, preluându-i trupul neînsuflețit de la Serviciul de Medicină Legală din Timișoara. Evenimentul a adunat zeci de colegi și cunoscuți ai tinerei, care, cu ochii în lacrimi, au aprins lumânări și s-au rugat pentru sufletul ei.

Această tragedie a avut loc în urma unei crize de gelozie, unde Mirel Dragomir, student în anul 3 la Medicină și Teologie, a recurs la un act de violență inimaginabil, aplicând 31 de lovituri de cuțit partenerei sale. Confruntat cu anchetatorii, agresorul și-a recunoscut fapta, descriind un conflict spontan escaladat în violență extremă.

Descoperirea corpului neînsuflețit al Andreei a fost făcută de către verișoara și sora agresorului, care au alertat imediat autoritățile. În urma acestui act de cruzime, Mirel Dragomir a fost plasat în arest preventiv, fiind acuzat de omor.

Comunitatea academică și locuitorii orașului sunt profund afectați de pierderea tinerei,

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆