• Home
  • Actualitate
  • Tragedie în Timiş. Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu devastator

Tragedie în Timiş. Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu devastator

tragedie-in-timis.-un-barbat-si-a-pierdut-viata-intr-un-incendiu-devastator

Un bărbat din Timiș și-a pieredut viața într-un incendiu

În noaptea de miercuri spre joi, o hala din extravilanul Drumului Județean 609 E, județul Timiş, a fost scena unui tragic eveniment. Un incendiu puternic a cuprins clădirea, transformând-o într-o capcană mortală pentru un bărbat de 54 de ani, care a fost găsit decedat de către autorități.

Flăcările s-au extins rapid, acoperind o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați, iar materiale textile și piese de mobilier au fost consumate în totalitate. Eforturile pompierilor de a stinge incendiul au durat aproximativ două ore, însă, din păcate, nu au putut să prevină pierderea de vieți omenești.

Alerta a fost dată în jurul orei 00:13, când polițiștii din Recaș au fost informați despre situația de urgență. Ajunși la fața locului, aceștia au confirmat descoperirea tragică a bărbatului, determinând demararea unei anchete pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii incendiului, precum și responsabilitățile legale ce decurg.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă, subliniind gravitatea consecințelor și necesitatea identificării cauzelor ce au condus la acest deznodământ fatal.

3e980abd371c49fdb7a6654ee7a1f5b7

Follow:

Viorel Iliescu este un jurnalist și fondatorul România FM,

 » România FM – Știri locale
Citește continuarea 👆